BRUILOFT

 

Hebben jullie trouwplannen? Gefeliciteerd!

 

De komende tijd zal in het teken staan van plannen maken en dromen over jullie grote dag. Een spannende en leuke tijd! Niets is mooier dan terugkijken naar jullie bruiloft als een dag waarop iedereen straalt. Ik wil graag deel zijn van jullie grote dag door alle momenten op een spontane en emotionele manier vast te leggen. Zodat jullie deze herinneringen nog lang kunnen koesteren samen!

 

Hieronder kun je lezen over mijn verschillende pakketten.

 

€600,-

- 6 uur fotografie

- Minimaal 200 foto’s in hoge resolutie afgeleverd op een luxe USB-stick.

- Kennismakingsgesprek vooraf

 

€750,-

- 8 uur fotografie

- Minimaal 275 foto’s in hoge resolutie afgeleverd op een luxe USB-stick.

- Kennismakingsgesprek vooraf

 

Ook is het mogelijk om mij voor meer uren te boeken, een album bij te bestellen, of een loveshoot vooraf te doen. Neem vooral contact op voor meer informatie en alle mogelijkheden!

 

 

LIEFDE & ZWANGERSCHAP

 

Zijn jullie verliefd, verloofd of getrouwd en willen jullie de liefde voor elkaar laten vastleggen? Of zijn jullie in verwachting, en willen jullie samen (of alleen) met een mooie buik op de foto? Dat kan!

 

€75,-

Een fotosessie zal rond de 1 à 2 uur duren, op een zelfgekozen locatie. Jullie krijgen circa 15 foto’s in hoge resolutie afgeleverd via WeTransfer.

 

 

PORTRET

 

Elk mens is mooi. En elk mens wordt nog mooier als je dat zelf erkent! En waarom zou je dat niet vastleggen? Iedereen verdient het om mooie en stralende foto’s van zichzelf te hebben, ook leuk om bijvoorbeeld een familielid of vriend(in) mee te verrassen!

 

€60,-

Een fotosessie zal 1 uur duren, op een zelfgekozen locatie. Je krijgt 10 tot 15 foto’s in hoge resolutie afgeleverd via WeTransfer.

 

 

NEWBORN

 

Gefeliciteerd met jullie kleintje! Misschien hebben jullie het al vaak gehoord: geniet ervan, deze tijd is zo voorbij. En dat klopt! Voor jullie het weten, krijgt jullie kleintje al het eerste hapje, zet hij/zij de eerste stapjes, en is hij/zij alweer uit de babyleeftijd. Extra mooi en bijzonder dus om mooie foto’s te laten maken in de eerste periode van jullie baby!

 

€100,-

Ik neem de tijd om mooie foto’s te maken, en een fotosessie zal dan ook 2 uur duren, bij jullie thuis. Jullie krijgen circa 15 foto’s in hoge resolutie afgeleverd via WeTransfer.

 

 

KIND & GEZIN

 

Een gezin bestaat uit allemaal kostbare, en unieke mensen. Hoe mooi is het om dat eens vast te leggen? Leuk om als resultaat een foto aan de muur te hangen bij jullie thuis, of de fotosessie cadeau te doen aan de (groot)ouders. Tijdens deze fotosessie maak ik foto’s van het hele gezin, maar ook van de kinderen alleen, en het is mogelijk om het voor maximaal 6 personen te boeken.

 

€100,-

Een fotosessie zal 1 à 2 uur duren, op een zelfgekozen locatie. Jullie krijgen circa 20 foto’s in hoge resolutie afgeleverd via WeTransfer.

 

 

Heb je een vraag of wil je een sessie boeken voor meer dan 6 personen? Of heb je een ander leuk idee? Neem dan vooral contact met me op voor meer informatie!

 

Voor alle fotosessies reken ik reiskosten, boven de 30 km vanaf Zuiderdiep 511, te Valthermond. Dit kost €0,20 per km.

© Ilonka Veldman Fotografie, 2019. Alle rechten voorbehouden.

Privacyverklaring